Iată cum să folosești corect Sistemul lui Fibonacci atunci când joci la cazinourile online

Știai că în multe cazuri se dovedește că matematica și jocurile de cazinou sunt strâns legate. Matematica este conectată la fiecare aspect al vieții, iar jocurile de noroc nu sunt deloc o excepție. Casa are întotdeauna un avantaj față de jucători. Din fericire, există întotdeauna modalități de a reduce procentajul avantajului cazinoului, crescând în același timp șansele de câștig.

Mulți jucători recurg la aplicarea diferitelor strategii de pariere care le permit să neutralizeze, cel puțin parțial, avantajul casei și, prin urmare, să acumuleze mai multe câștiguri. O astfel de strategie este Fibonacci, despre care vom discuta în acest articol.

Scurt Ghid

Leonardo din Pisa, alias Fibonacci, a trăit la sfârșitul secolului al XII-lea până la mijlocul secolului al XIII-lea și a fost un matematician italian. Sistemul său de pariuri se bazează pe o succesiune de numere, care este folosită și în muzică, știință și alte domenii.

Sistemul de pariuri Fibonacci este o progresie numerică. Secvența Fibonacci nu ar trebui să fie bine cunoscută numai de matematicieni și de alți oameni de știință. Acesta poate fi folosit în pariuri 77777 cu rezultate la fel de probabile. Succesiunea numerelor este următoarea:

1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 233 – 275.

Aceste numere sunt folosite ca pariuri în acest sistem. Este recomandat să începi pariurile la nivel scăzut pentru a nu atinge limita mesei. Dacă dorești să utilizezi sistemul de pariuri Fibonacci, atunci după fiecare pariu pierdut trebuie să alegi următorul pariu conform acestei secvențe. 

Dacă obții un câștig, întoarce-te cu doi pași în succesiune. Ideea este că atunci când pierzi, mărești pariul pentru a compensa pierderea, iar când câștigi, scazi pariul pentru că este mai probabil să îl pierzi.

Avantaje

Strategia Fibonacci prezintă mai multe avantaje, dar, cel mai important este legat de simplitate. Nimeni nu o să încerce un sistem care este complicat și mai mult ne încurcă. Însă, sistemul Fibonacci este foarte ușor de utilizat, nu necesită nicio matematică superioară pentru a-l înțelege.

Pentru început, te poți gândi la ce pariu vrei să începi, miza minimă de la masă specifică oricum cea mai mică unitate. Odată ce te-ai gândit la pariul tău, notezi celelalte pariuri pe o bucată de hârtie conform succesiunii Fibonacci – în acest fel nimic nu poate merge prost când folosești sistemul Fibonacci.

Cu secvența Fibonacci, de obicei câștigi destul de repede înainte de a rămâne fără bani. Dacă câștigi, pariurile rămân mici și gestionabile și nu prea trebuie să te gândești la ce să pariezi în continuare, pentru că începi întotdeauna de la început, adică cu o unitate, pariul de bază. Iată, pe scurt, o listă cu avantajele utilizării sistemului Fibonacci la cazinourile online:

  • Foarte ușor de înțeles;
  • Gestionarea eficientă a bugetului;
  • Potențial de profit;
  • Potențial de a compensa pierderile;
  • Reducerea riscului de pierdere rapidă.

Dezavantaje

Desigur, strategia inversă a lui Fibonacci nu oferă un mod clar pentru câștiguri. În primul rând, cazinoul are întotdeauna un avantaj ușor din cauza zero, astfel încât cotele chiar nu sunt niciodată cu adevărat 50/50. De asemenea, acest sistem implică faptul că jucătorul trebuie să câștige de mult mai multe ori decât să piardă pentru a obține un randament câștigător vizibil. 

Îți recomand să utilizezi acest sistem cu seriozitate și să ții cont de posibilele dezavantaje. Analizează lista de mai jos care îți prezintă cel mai des întâlnite dezavantaje atunci când vine vorba de acest sistem:

  • Dependența de serii de rezultate favorabile;
  • Potențiale pierderi financiare mari în cazul unei serii lungi de pierderi;
  • Bugetul necesar poate fi mare;
  • Nu schimbă probabilitatea de câștig în jocurile de noroc;

Strategia inversată

După cum sugerează și numele, există și o strategie în ruletă numită Fibonacci care funcționează exact în sens invers. Înainte de a arunca o privire mai atentă asupra procesului sistemului Fibonacci invers, dorim mai întâi să comparăm principiul de bază al acestei strategii cu cel al metodei Fibonacci și să clarificăm diferențele. Practic, majoritatea strategiilor de ruleta au o progresie pozitiva sau negativa. 

Sistemul clasic Fibonacci se bazează pe progresia negativă, în timp ce Reverse Fibonacci se bazează pe progresia pozitivă. Așadar, asta înseamnă că:

  • În sistemul Fibonacci, dacă jucătorul pierde, pariurile cresc
  • În Reverse Fibonacci, jucătorul își mărește pariurile atunci când câștigă

Pe scurt, deoarece sistemul invers Fibonacci este opusul tacticii Fibonacci, principiul este următorul: dacă jucătorul câștigă o rundă, își mută pariul cu un pas mai departe. În caz de pierdere, se întoarce cu două numere.

Strategia aplicată în diferite jocuri

Așa cum am menționat deja, acest sistem poate fi utilizat, cu ușurință, în cadrul cazinourilor online. Principalul joc la care este utilizat este Ruleta, dar există și alte tipuri de jocuri unde îl poți încerca.

Ruleta

Principala strategie atunci când ne gândim la ruletă este, desigur, Fibonacci. Când este aplicat corect, poate ajuta jucătorii să genereze un profit bun. Unii îl consideră mai sigur decât sistemul Martingale atunci când este aplicat la ruletă. Deoarece este o strategie de pariere pară, poate fi aplicată în Impar/Par, Roșu/Negru și 1-18/19-36.

Blackjack

Sistemul Fibonacci este cel mai des jucat la ruletă, dar   această strategie poate fi folosită și la blackjack. Dacă dorești să utilizezi sistemul Fibonacci la blackjack, acesta funcționează exact ca la ruletă: După fiecare pierdere, jucătorul își mărește miza cu o poziție în succesiunea de numere. Dacă câștigi, începi din nou de la început.

Sloturi

Și sistemul Fibonacci poate fi folosit la fel de ușor și cu sloturile online: După fiecare înfrângere, creșteți miza cu o poziție în succesiunea de numere, după fiecare câștig, începi succesiunea de numere de la început.

Concluzie

Sistemul Fibonacci este un mod frumos de a juca în cazinourile online. Este gata de folosit pentru oricine, fără a fi un geniu al matematicii. Scrie pur și simplu succesiunea de numere și ajustează pariurile în consecință – și joacă deja conform unui sistem de pariuri. Un lucru de reținut este să păstrezi pariurile la un nivel scăzut, astfel încât în ​​caz de pierderi, acestea să nu devină prea mari. Dar practic este la fel ca și cu celelalte sisteme de pariuri: sistemul Fibonacci oferă o schimbare frumoasă pentru jocul din cazinoul online, dar nici aici nu există nicio siguranță pentru câștiguri mari.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cum sa obtii un Domeniu NFT gratis

Domeniile NFT sunt o piesa captivanta de puzzle dezvoltata in lumea descentralizata. Nu sunt doar pentru a schimba…

Mituri despre jocurile de cazino

Cu siguranţă că există o mulţime de mituri care sunt asociate cu un cazino. Oare organizatorii pompează oxigen…