Modalități de a avea succes la jocurile de noroc

Pe cât de important și căutat este răspunsul la această întrebare, pe atât de greu este să oferim tuturor rețeta succesului la jocurile de noroc. Ca să fim sinceri, această rețetă nu prea există, iar când vine vorba de succesul în gambling, de cele mai multe ori a apărut doar în cazul celor norocoși, niciodată în cazul celor care au căutat mereu succesul. Mai mult decât atât, jocurile de noroc și-au primit acest nume tocmai pentru că doar norocul te poate urca pe culmile câștigurilor, iar cu toate aceste informații, nu poți decât să continui să speri că în cele din urmă, tu vei fi norocosul care va pune mâna fie pe un jackpot, fie pe un câștig suficient de mare cât să te facă să spui că tot efortul a meritat, precum rotiri gratuite fara depunere.

Multe dintre răspunsuri le avem chiar noi, dar niciunul dintre ele nu ți se va părea foarte simplu de pus în aplicare, pentru că o cale ușoară către ceva nu există. Așadar, iată ce trebuie să faci pentru a-ți crește șansele de a avea succes în cazino.

Joacă-te la jocuri unde ai nevoie de abilități reale

Adică încearcă pe cât de mult posibil să te îndepărtezi de jocurile unde singurul factor decisiv este norocul. Nu ai nevoie nici de jocuri mecanice, bazate pe algoritmi, nici de alte jocuri automate, cu sute de runde zilnice, cum sunt loteriile keno. Multe dintre jocurile pe care încercăm să le recomandăm mereu jucătorilor noștri sunt cele unde chiar poți face o diferență, unde cele mai multe dintre rezultate sunt generate din pricina deciziilor pe care le iei. În gama acestor jocuri care se bazează pe abilități și skill, nu putem decât să îți recomandăm să fii foarte atent la toate variantele de Blackjack sau Poker, deoarece ele au cel mai mare grad al implicării jucătorului, pe tot parcursul sesiunii.

Alege jocuri cu un grad RTP ridicat

Dacă totuși nu vrei să alegi jocurile care îți oferă putere de decizie, pentru că vrei să te relaxezi, mai există câteva opțiuni destul de bune, comparativ evident, cu variantele care nu sunt atât de avantajoase. Pentru toate jocurile de noroc disponibile în cazino, există acest parametru care le clasifică în mai multe categorii de eficiență, iar coeficientul care determină cât de eficient este un slot este RTP-ul, un procent stabilit care dictează modul în care fiecare slot oferă plăți. Acesta este calculat pe termen lung și este cel mai sigur mod prin care poți verifica dacă merită să te joci la un anumit slot sau nu. RTP-ul este stabilit în mod direct chiar de către dezvoltator li nu poate fi modificat sau influențat de nimic altceva.

Ceea ce trebuie să faci în această situație este să te concentrezi să găsești sloturile cu cel mai mare RTP posibil, deoarece ele îți oferă cel puțin cele mai mari șanse de câștig pe care le poți avea. RTP-ul poate fi de 99%, lucru care îți indică faptul că 99% din toți banii care sunt băgați într-un slot, vor fi în cele din urmă returnați jucătorilor. Cu cât valoarea RTP-ului scade sub 99%, cu atât slotul devine din ce în ce mai ineficient. De aceea, recomandarea noastră este să nu te joci niciodată sesiuni foarte lungi sau să nu riști sume prea mari de bani la sloturi cu RTP mai mic de 95%.

Profită de programe VIP și recompense

Încă un pas pe care îl poți face pentru a mai beneficia de câteva șanse în plus și încă un mod prin care poți avea succes la jocurile de noroc este să profiți de toate ofertele și recompensele pe care aceste cazinouri ți le pun la dispoziție. Un exemplu excelent este cel în care cazinoul are o secțiune dedicată promoțiilor și ofertelor speciale ce pot fi revendicate în diferite ipostaze ale traseului pe care le-a avut jucătorul. Uneori poți găsi oferte pentru înregistrare, primele depuneri, ocazii speciale sau chiar sărbători care au loc în timpul anului, precum Crăciun sau Paște.

Aceste oferte pot avea diferite seturi de condiții și depinde de tine modul în care alegi să le revendici. Unele îți pot oferi avantaje importante, iar unele dintre ele pot fi foarte simplu de obținut. Iar a doua categorie de avantaje de care poți să te bucuri oricând în cazino este grupul VIP sau cel unde primești recompense în funcție de cât de activ ești pe platforma operatorului.

Rămâi mereu în limita de pariere stabilită

La stabilirea bugetului, trebuie să alegi și limite de pierdere, dar și de câștig. Sub nicio formă nu ar trebui să pui în situația în care aceste limite sunt încălcate. Ele sunt alese special pentru a nu te pune în pericolși pentru ca mereu să cheltui atât cât îți permiți să pierzi. Astfel, dacă ai câștigat sau pierdut cât limita, trebuie să te oprești.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre modalitățile pe care le poți aborda pentru a câștiga din ce în ce mai mult în cazino. Multe dintre ele sunt moduri prin care doar economisești bani, profiți de oferte sau iei decizii corecte pentru modul în care pariezi.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cum sa obtii un Domeniu NFT gratis

Domeniile NFT sunt o piesa captivanta de puzzle dezvoltata in lumea descentralizata. Nu sunt doar pentru a schimba…