Mituri despre jocurile de cazino

Cu siguranţă că există o mulţime de mituri care sunt asociate cu un cazino. Oare organizatorii pompează oxigen în încăpere pentru a ţine treaz un jucător cât mai multă vreme? Sau poate există o reţetă de succes prin care să poţi câştiga de fiecare dată?

Sunt multe mituri legate de cazinouri şi trebuie să o recunoaştem că ele se datorează numai jucătorilor. Majoritatea dintre ei cred că purtarea de amulete norocoase le poate aduce câştigul visat, aşa că de ce să nu creadă şi în aceste mituri? Ne propunem în acest articol să dezbatem aceste mituri şi să vedem cât de reale sunt, aşa că urmăreşte-ne cu atenţie.

Jocurile de cazino sunt măsluite

Probabil cel mai întâlnit mit despre cazinouri este acela că toate jocurile de noroc sunt măsluite. Ideea pleacă de la faptul că aceste cazinouri fac întotdeauna profit şi atunci în mod clar că te gândeşti la acest lucru, ei nu pot rezista decât dacă trişează la jocuri.

Dar ca să faci asta în plin secol XXI este extrem de greu dacă nu chiar imposibil. Poate dacă intri într-un cazino ilegal, atunci poţi merge pe această idee, dar astăzi orice fel de tip de cazino, fie el fizic sau online, trece printr-o mulţime de verificări.

Nu e ca şi cum ai interpreta ca începător semnificaţie cărţi tarot şi să lansezi după, absolut la întâmplare, un răspuns. Lucrurile sunt mult mai serioase, în afară de licenţele de funcţionare cazinourile sunt inspectate des de către specialişti care verifică tocmai integritatea jocurilor oferite.

Te gândeşti poate că un eventual cazino care face acest lucru are la îndemână mijloacele tehnice şi expertiza necesară? Este posibil, dar oare crezi că cineva care deţine o afacere legală ar putea să facă acest lucru?

Cazinourile sunt afaceri care trebuie să scoată profit, dar în egală măsură ai auzit fără îndoială şi despre câştigurile pe care le cedează des, câştiguri de milioane. Şi atunci, unde să înclini balanţa, către ideea de înşelăciune sau spre corectitudine?

Şi apoi într-un cazino, unde atâţia ochi sunt aţintiţi asupra dealerului unui joc, chiar crezi că eventualele mişcări suspecte ale acestuia ar putea trece aşa de uşor neobservate? Poate că în filmele de acţiune vezi aşa ceva, dar într-un cazino adevărat şansa este singura care decide întotdeauna câştigul sau pierderea.

Cititul norocului în cărţile de tarot

Toată lumea ştie că în cărţile de tarot poţi găsi răspunsuri la întrebări existenţiale dar şi la cele care ţin de noroc. Şi este posibil să etalezi cărţile pe masă şi să pui întrebarea: Astăzi am noroc la jocurile dintr-un cazino?

Dacă tu eşti persoana implicată în ambele activităţi o să îţi doreşti ca în etalarea respectivă să găseşti răspunsul pozitiv pe care îl aştepţi. Şi să presupunem că pe masă apare cartea magicianului, cum o interpretezi?

Magicianul simbolizează că abilităţile tale sunt puse în valoare şi prin urmare poţi interpreta că vei avea parte de o sesiune de pariere profitabilă într-un cazino. Dar dacă pe masa de etalare apare cartea care înfăţişează roata norocului?

Eşti tentat din prima sa intri cât mai repede într-un cazino şi să plasezi un pariu important, pentru că această carte de tarot ţi-a indicat să faci acest lucru – cartile de tarot au numeroase interpretari.

Una dintre ele este că nu aduce întotdeauna succesul dorit dar în final această carte spune că lucrurile se vor îndrepta spre făgaşul normal. În fond, în viaţă ai parte şi de lucruri bune dar şi de cele rele şi nimeni nu face excepţie de la această regulă.

Decizii sau interpretare?

Şi dacă cartea cu roata norocului apare răsturnată pe masă, cum o să interpretezi? Dacă ai cunoştinţe minime de tarot atunci trebuie să ştii că răsturnarea acestei cărţi nu aduce nimic bun, semnifică câştiguri care duc la pierderi.

Intri într-un cazino şi plusezi masiv încă de la primul pariu în speranţa că va apărea acel câştig impresionant ca valoare?  Cărţile de tarot nu se folosesc pentru a lua decizii pe baza lor, ele îţi dau câteva indicii generale pe care aşa cum ştii le vei interpreta ulterior. Şi în acest stadiu, dacă eşti un jucător de cazino, interpretarea va fi în mod sigur întotdeauna în favoarea ideii de pariere.

Este acesta un mit dau realitate, să crezi în cărţile de tarot şi să pariezi cu încredere? Credem că totul ţine de percepţia personală pe care un jucător o are în legătură cu acest lucru însă îţi garantăm că dacă norocul lipseşte de lângă tine nici o carte din lume nu îţi va aduce reuşită financiară scontată.

Concluzie

Jucătorii de cazino sunt prin definiţie persoane superstiţioase care asociază adesea câştigurile cu purtarea unor amulete norocoase sau ca rezultat al unei predicţii. Poate că pentru unii funcţionează dar să o recunoaştem cu toţii, ai cele mai mari şanse de reuşită numai dacă îţi pui la treabă abilităţile şi experienţa personală, aşa că bazează-te numai pe tine şi în mod cert vei avea parte de ceea ce îţi doreşti!

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cele mai populare jocuri cu roți

Invenția roții ne-a influențat enorm viețile și ne-a forțat să evoluăm din punct de vedere mecanic. Invenția roții…