Cum sa obtii un Domeniu NFT gratis

Domeniile NFT sunt o piesa captivanta de puzzle dezvoltata in lumea descentralizata. Nu sunt doar pentru a schimba modul in care gandim domeniile conventionale, ci si pentru a adauga un nou strat de transparenta, functionalitate si securitate.

Inainte de toate ce este mai concret un Domeniu NFT si cu ce difera el de unul convetional .com, .net, .org.

Domeniile NFT descentralizeaza sistemul de inregistrare a numelor de domeniu. Dupa cum majoritatea stie, domeniile traditionale, cunoscute si sub numele de domenii Web 2.0, sunt gestionate sub o singura companie, cu mai multe straturi suplimentare de management intre ele. Acesta este internetul cu care majoritatea dintre noi suntem familiarizati si cu care ne-am obisnuit. Internetul Web 2.0 este mai centralizat, condus si gestionat de companii private precum Google si Meta, care ofera servicii web în schimbul datelor personale.

Domeniile Web 3.0, pe de alta parte, sunt descentralizate, proprietatea si controlul numelui domeniului revin oricui achizitioneaza NFT-ul. Multi din industria blockchain au inceput sa zica de Web 3.0 ca este viitorul internetului, pe masura ce tehnologia blockchain castiga cat mai multa notorietate.

Domeniile bazate pe blockchain au domenii de nivel superior (TLD-uri) diferite de TLD-urile Web 2.0, care sunt toate administrate de catre ICANN. Deoarece NFT-urile sunt descentralizate si separate de Web 2.0, numele de domenii NFT au urmatoarele extensii: .nft, .crypto, .bitcoin, .x, .blockchain. Domeniile vandute de catre cei ce sustin proiectul Ethereum au extensia .eth.

Cu ajutorul acestor domenii va veti putea crea site-uri web3 care vor fi gazduite in blockchain fie in ethereum ori polygon. O alta utilitate poate fi aceea de a trimite sau primi bitcoin, ethereum si orice alta criptomoneda cu un singur domeniu, de exemplul un cont de ethereum arata asa 0x07512c8cf97bead5fde237070f9587f8e7a266d si poate fi greu de retinut. Asa ca e mai usor sa dai de exemplu newsflash.crypto, unde pot fi ataste unul sau mai multe conturi de criptomonede. Cu alte cuvinte, nu vei mai sta cu griji ca poate ai trimis catre o adresa gresita.

Domeniu NFT gratuit

Inainte de toate trebuie sa ai instalat un VPN si sa iti schimbi IP-ul cu unul de SUA, pentru a putea obine un Domeniu NFT gratuit.

Dupa ce ai schimbat IP-ul cu cel de SUA urmeaza toti pasii de mai jos:

1. Primul pas, intra pe site-ul bitdegree.org si da click pe Start Learning Now.

2. Creeaza un cont dupa care inroleaza-te in curs dand click pe butonul Enroll.

3. Incepe sa vizionezi clipurile din curs (poti sa dai viteza 2x din player-ul video).

4. Cand ai ajuns la al 3 lea clip din curs vei primi prin email un cod.

5. Urmatorul pas il reprezinta cumpararea domeniului de pe Unstoppable Domains, creeaza un cont, da click pe Account – > Reedem a Gift Code (aici vei introduce codul primit prin email).

6. O data introdus codul veti primi 50 $ cu care va puteti cumpara mai multe domenii NFT.

Domeniile NFT sunt descentralizate, adica vor fi salvate in blockchain folosind portofelul dumneavoastra crypto. Un domeniu NFT cumparat de pe Unstoppable Domains poate fi folosit pe viata, nu exista nici o taxa anuala sau de transfer catre alt cont.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Mituri despre jocurile de cazino

Cu siguranţă că există o mulţime de mituri care sunt asociate cu un cazino. Oare organizatorii pompează oxigen…