Calculator Venituri Google Adsense

Utilizati Calculatorul Bani din Google Adsense pentru a estima veniturile potentiale ale blog-ului sau site-ului tau folosind platforma de monetizare Google Adsense. Estimarile sunt afisate in lei, rezultatele sunt aceleasi pentru orice moneda fie dolar ($) sau euro (€).

Calculator Venituri Google Adsense

Secțiune

Totals


 Lei

Ce este un Calculator de Venituri din Google Adsense?

Un calculator venituri Adsense te ajuta sa estimezi cam cati bani poti castiga cu site-ul web din Google Adsense. Utilizatorii introduc date cum ar fi traficul lunar al site-ului, CTR-ul si CPC-ul estimat nisei site-ului în calculatorul de venituri Adsense pentru a primi o estimare. Calculatorul de venituri Google Adsense foloseste o formula standard pentru a oferi estimari cu privire la cat va castiga un site din Adsense. Drept urmare, acest calculator poate avea estimari precise pentru administratorii si detinatorii de site-uri web.

Ce inseamna afisari pagina?

Reclamele sunt plasate pe paginile web ale unui site. De cate ori se încarca o pagina web unde este afisat si un anunt se numeste afisare de pagina sau in engleza page impressions.
*Afisarile paginii pot fi pe ce perioada doresti, pe o zi, pe o luna, pe un an sau chiar pe 10 ani.

Ce este CPC?

CPC vine de la cost pe clic. Este o valoare care va arata cati bani castigati atunci cand un vizitator/utilizator face clic pe un anunt.

Ce este CTR?

CTR vine de la Click Through Rate, adica rata de click. Este o alta valoare care va ofera procentul din numarul de vizitatori care fac clic pe un anunt. Se calculeaza împartind numarul de clicuri pe care le primeste unul dintre anunturile dumneavoastra la numarul afisarilor anuntului.
Un exemplu: anuntul dumneavoastra este afisat de 100 de ori si primeste 2 clicuri. Atunci CTR-ul ar fi de 2%

Ce este CPM?

CPM vine de la Cost Per Mille sau Cost Per Thousand, adica costul pe o mie. Aceasta valoare va arata cati bani faceti din 1000 de afisari de anunturi.
Se calculeaza in felul urmator: CPM = CPC * CTR * 1000

Cum se calculează veniturile estimate în AdSense?

1. Calculatorul nostru de estimare a veniturilor Google AdSense
2. Calculare Manuala

Formula de calcul pentru a afla cati bani puteti obtine din Google Adsense este urmatoarea:

Castiguri (Lei) = Afisari pagina x (CTR / 100)

Cum functioneaza Google Adsense?

Este o platforma de publicitate care are trei elemente cheie. Aceste elemente cheie formeaza trio-ul din programul de publicitate Google Adsense:

Google ca intermediar intre editori si agentii de publicitate.
Proprietari de domenii sau bloguri care sunt interesati sa afiseze reclame pe site-urile lor.
Agentii de publicitate care doresc sa isi promoveze bunurile si serviciile prin acest program.

Ce tari sunt cele mai profitabile cu Adsense?

Conform site-ului BloggingJOY, cel mai scump trafic pe care ar trebui sa il genereze site-ul tau vine din tari ca Luxemburg, SUA, Australia, Marea Britanie, Finlanda, Canada, Germania etc.

Google AdSense este gratis?

Da, Google AdSense este gratuit. Acest program de monetizare este gratuit si va ofera cel mai rapid si simplu mod de a afisa reclame Google pe site-ul dumneavoastra pentru a obtine bani din munca prestata.

Venitul mediu din Adsense la 1.000 de vizite

Google a creat un calculator AdSense care va va ajuta sa preziceti venitul anual din diferite regiuni ale lumii cu nise diferite.

Un studiu realizat de Wordstream a defalcat CTR și CPC pentru anumite industrii. Apoi am rulat numerele prin calculatorul nostru Google Adsense pentru 1.000 de vizite pentru a calcula veniturile potentiale.

Rezultatele sunt urmatoarele ( moneda de referinta este dolarul american $ ):

IndustriaCTR (%)CPC ($/Click)Castiguri ($)
Auto4.002.4698.40
B2B2.413.3380.25
Intalniri6.052.78168.19
E-Commerce2.691.1631.20
Educatie3.782.4090.72
Angajari2.422.0449.37
Economie2.913.44100.10
Sanatate3.272.6285.67
Bunuri casa2.442.9471.74
Legislatie2.936.75197.78
Imobiliare3.712.3787.93
Tehnologie2.093.8079.42
Vacante4.681.5371.60
Acestea date de referinta sunt medii, asa ca rezultatele pot fi mai mari sau mai mici in functie de fiecare site web. Totusi, aceste date medii sunt cu adevarat solide si ofera niste cifre credibile pe care le puteti folosi pentru a estima veniturile oricarui site din nisa respectiva.
Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News