Calculator Venituri YouTube

Acest calculator este doar un tool pentru a estima castigurile tale de pe YouTube. Castigurile reale fluctueaza in concordanta cu sursa traficului, tara, calitatea video-ului, etc. Prin urmare acest calculator de venituri din YouTube e doar pentru a iti face o idee.

Calculator Venituri YouTube

Secțiune

1000
10

Totals


 Lei

 Lei

 Lei

YouTube a fost creat in 2005 si in ultimea vreme este unul din cele mai populare site-uri de media de pe internet. Peste un miliard de utilizatori foloseste YouTube in fiecare luna.

Daca te gandesti sa faci bani online ca “YouTuber”, ar trebui sa te intrebi cam cati bani poti castiga. Pana la urma, daca tot vrei depui efort trebuie sa stii daca merita timpul depus si daca poti face bani din asta.

Cum sa estimati cati bani puteti castiga pe YouTube:?

  • Trageti glisoarele pentru a va alege numerele
  • Introduceti numarul de vizionari zilnice (pentru un singur videoclip sau un canal YouTube)
  • Alegeti CPM-ul specific nisei canalului dumneavoastra (costul pe o mie de vizualizari)

Ce este un Calculator YouTube?

Un calculator YouTube este un simplu instrument online ce estimeaza cati de multi bani poti castiga din canalul tau de YouTube. Folosind Calculatorul Bani din YouTube, nu numai ca vei putea calcula valoarea canalului tau, dar vei putea de asemenea estima veniturile in concordanta cu vizionarile clipurilor tale.

Cum sunt castigurile calculate?

Venitul dumnevoastra din AdSense diferă în functie de CPM, Cost pe Mille adica costul pentru 1000 de vizualizari ale anunturilor de pe canalul tau. Numarul este folosit pentru a evalua valoarea canalului tau si ii ajuta pe utilizatori sa înteleagă potentialul canalului YouTube. Cu acest Calculator Venituri YouTube, vei putea calcula CPM si cati bani poti face din canalului tau.

CPM-ul unui canal este influentat de foarte multi factori, cum ar fi tara, nisa canalului, varsta canalului, folosirea adblock-ului, etc. Cu cat este mai mare CPM-ul, cu atat veti castiga mai multi bani din reclame. Pe YouTube, o recenzie a unui produs sau un videoclip de unboxing va avea un CPM mai mare decat videoclipurile cu glume sau cu manele. De asemenea, videoclipul adresat publicului din Statele Unite, Germania, Marea Britanie primeste un CPM mai mare decât videoclipul adresat publicului indian sau chinez.

CPM-ul poate fi de la 0,10 USD la 10 USD si, in unele cazuri, chiar mai mult, dar cele mai comune intervale sunt intre 0,25 dolari si 4 dolari. Daca cunoasteti CPM-ul exact al videoclipurilor dumneavoastra, puteti comuta glisorul CPM si puteti obtine date mai exacte.

Cat castiga YouTuberii?

Monetizarea pe YouTube a fost posibil înca din 2007, cand site-ul a lansat pentru prima data „Programul de parteneriat”. Insa, nimeni nu a putut prezice cat de profitabila va deveni aceasta industrie. In 2014, site-ul si-a aratat adevaratul potential de a face bani, cand unul dintre cei mai populari YouTuberi din istorie, Felix Kjellberg (pe care il cunosti cel mai probabil ca PewDiePie), a castigat peste 12 milioane de dolari. A fost o suma asa de uriasa incat in acel an, a castigat mai mult decat unele vedete extrem de populare, precum Gwyneth Paltrow sau Cameron Diaz.

In decembrie 2018, Forbes a lansat o lista cu zece cei mai bine platiti YouTuberi din 2018. Daca te intrebi cum sa faci bani pe YouTube, verifica canalele lor pentru a vedea ce continut este cautat.

De ce este important acest Calculator de Bani din YouTube?

Calculatorul de Bani din YouTube este foarte important deoarece va permite sa planificati viitorul canalului dumneavoastra de Youtube. Ar trebui sa utilizati un Calculator de Venituri din Youtube pentru ca:

  • Calculatorul de venituri YouTube este un instrument excelent pentru a va ajuta sa estimati veniturile canalului dvs.
  • Va permite sa aflati cati bani puteti castiga din YouTube.
  • Va permite sa estimati veniturile zilnice, saptamanale, lunare și anuale ale canalului.
  • De asemenea, puteti verifica datele oricarui canal sau videoclip de pe YouTube.

Cifrele furnizate de orice Calculator de Bani YouTube sunt aproximative si pot fi modificate din cand în cand.

Cum pot castiga bani cu YouTube?

Daca vrei sa castigi bani din YouTube, sunt 2 cerinte ce trebuie indeplinite pentru a te alatura programului de parteneriat YouTube:

  • Canalul tau trebuie sa aiba 1.000 de abonati.
  • Canalul tau are nevoie de 4.000 de ore de vizionare publica in ultimele 12 luni.

*YouTube Shorts nu se ia in considerare ca ore de vizionare publica.

Daca indeplinesti aceste criterii, canalul tau trebuie totusi examinat de YouTube pentru a verifica daca canalul tau respecta toate politicile privind monetizarea canalelor YouTube.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News