Rețetă de tartă delicioasă cu ciocolată și zmeură. Cu ce să îți răsfeți partenerul de Ziua Îndrăgostiților

Desertul potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților
Cum gătești tarta cu ciocolată și zmeură

Indiferent de combinațiile în care sunt gătite sau servite, tartele sunt un desert cu care nu poți să dai greș. Se gătesc repede și ți se topesc în gură! Având în vedere perioada în care ne aflăm și faptul că urmează Ziua Îndrăgostiților, un desert cu care poți să îți arăți iubirea față de partener este tarta cu ciocolată și zmeură.

Rețetă de tartă delicioasă cu ciocolată și zmeură

Pentru a găti această tartă ai nevoie de puține ingrediente și câteva minute la dispoziție, căci nu este necesară coacerea.

Însă, trebuie să alegi momentul potrivit în care să o gătești, căci va trebui să stea la rece. Este cremoasă, dulce și are combinația de arome dulce-acrișoară care, cu siguranță, va fi pe placul…

Citeste continuarea pe spynews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Uluitoarea poveste a profesoarei excluse de la catedră. După 22 de ani de învățământ, a fost obligată să plece de la catedră, după ce un părinte a reclamat-o că le-a recomandat elevilor un film. Adela Stan: „Îmi lipsește întâlnirea cu elevii, dar nu în condițiile unei instituții. Nicio instituție nu mai e potrivită pentru mine. Nu vreau. Nu-mi doresc să mai predau.”

După 22 de ani de învățământ, o profesoară era obligată să plece de la catedră, după ce un…