Greutățile prin care Ramona Olaru a trecut înainte de a cunoaște celebritatea! Nimeni nu știa asta despre ea: „Greu e puțin spus”

Ramona Olaru se află în lumina reflectoarelor de ani de zile și este una dintre vedetele apreciate din România. Acum se bucură de celebritate și de beneficiile aduse de aceasta, însă puțin sunt cei care știu că viața matinalei de la Antena 1 nu a fost mereu așa ușoară. Vedeta a avut parte de o copilărie grea și a luptat mult pentru a ieșit din mediul în care a trăit.

În fiecare dimineață, Ramona Olaru este pe micile ecrane și se bucură de o carieră de succes, însă a avut de muncit mult până a ajuns aici. Puțin sunt cei care știu că vedeta provine dintr-o familie nu tocmai înstărită și a copilărit la țară. Până la vârsta de 14 ani, aceasta nu a văzut un televizor sau o baie și a muncit din greu pentru a-și depăși condiția.

(CITEȘTE ȘI: RAMONA OLARU I-A LĂSAT FĂRĂ CUVINTE PE RĂZVAN ȘI DANI. CEI DOI PREZENTATORI S-AU PRĂPĂDIT DE RÂS LA GLUMA ASISTENTEI DE LA ANTENA…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema