Ziua 700. Rusia încearcă să spargă frontul. Un avion cu prizonieri ucraineni s-a prăbușit în Belgorod. Premierul Slovaciei face o afirmație bizară



Foto: Facebook / Volodimir Zelenski

În ziua 700 de război trupele ruse încearcă să iasă din luptele poziționale pentru a contracara atacurile cu drone ale ucrainenilor. Deocamdată nu sunt indicii că rușii au capacitatea de a sparge linia frontului, deși au obținut câteva succese tactice în regiunile Harkov și Donețk, notează Institutul pentru Studiul Războiului.

Un avion militar rus de transport de tip Iliuşin 76 (Il-76) s-a prăbuşit în regiunea Belgorod, care se învecinează cu Ucraina. La bord se aflau şi prizonieri militari ucraineni. Cel puţin 65 de persoane au murit, a anunțat ministerul rus al Apărării.

După atacurile cu drone ucrainene de săptămâna trecută, Rusia își întărește apărarea aeriană la Sankt Petersburg. O înregistrare video postată pe Telegram arată desfășurarea unor sisteme de rachete S-300.

Premierul slovac Robert Fico a făcut o afirmație controversată cu o zi înainte de întâlnirea cu omologul său ucrainean,…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Despre bine şi rău –

Întoarcerea celuilalt obraz a fost deseori înțeleasă ca un soi de apologie a indulgenței sau a pasivității resemnate.…