Venea de la Chișinău, însoțită de părinți, sperând să-și facă o viață mai bună în România. Cine este Mihaela Noroc, basarabeanca ce și-a adus toate traumele copilăriei în spatele aparatului de fotografiat și a reușit să surprindă frumusețea feminină în cea mai pură formă a sa

Pe Mihaela Noroc o cunoaște o lume întreagă prin imaginile pe care le-a oferit de-a lungul vremii sub forma Atlasului frumuseții. Străbate lumea în lung și în lat și arată femeile din toate zone ale globului, fiecare cu povestea ei și cu bagajul său emoțional.

Americanii, britanicii, francezii, toți plătesc bani grei să-i cumpere fotografiile și să-i afle poveștile, iar noi, vorbitorii de aceeași limbă cu ea nu putem decât să fim mândri.

În urmă cu vreo 30 de ani, Mihaela Noroc venea de la Chișinău, însoțită de părinții ei artiști, sperând…

Citeste continuarea pe life.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Uluitoarea poveste a profesoarei excluse de la catedră. După 22 de ani de învățământ, a fost obligată să plece de la catedră, după ce un părinte a reclamat-o că le-a recomandat elevilor un film. Adela Stan: „Îmi lipsește întâlnirea cu elevii, dar nu în condițiile unei instituții. Nicio instituție nu mai e potrivită pentru mine. Nu vreau. Nu-mi doresc să mai predau.”

După 22 de ani de învățământ, o profesoară era obligată să plece de la catedră, după ce un…