Un francez care s-a chinuit 8 ani să construiască un Turn Eiffel din 700.000 de chibrituri a ratat recordul mondial pentru că a folosit chibriturile greșite (VIDEO, FOTO)



Ghinion incredibil pentru un francez în vârstă de 47 de ani, care a lucrat opt ani din viață la un Turn Eiffel din 700.000 de bețe de chibrituri. El a dorit astfel să intre în Cartea Recordurilor Guinness, mai ales că a depășit serios actualul record, numai că o greșeală l-a costat titlul. El își pune acum speranțele într-o reevaluare a Guinness.

Cum s-a transformat într-un coșmar visul unui francez

Richard Plaud și-a dorit de când era mic să ajungă în Cartea Recordurilor. La finele lui 2023, după opt ani de muncă, el a terminat un Turn Eiffel din 706.900 de chibrituri și 23 de kilograme de lipici. El spera astfel să-și îndeplinească visul, mai ales că turnul său era înalt de 7,19 metri, cu peste jumătate de metru mai mare decât cel care deține actualul record, notează BBC.

Însă toată munca sa a fost în zadar, din cauza unei mici greșeli: pentru că trebuia să radă partea roșie de la chibrituri, el a contactat producătorul și i…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema