Sursa răului – spotmedia.ro


Dacă protestatarii din agricultura și transporturi ar fi avut revendicări perfect formulate și sintetizate, prezentate de lideri carismatici și articulați, aș fi avut certitudinea că protestul este conceput profesionist pentru scopuri politice. Ceea ce nu ar fi fost în sine o problemă, cât timp ar fi fost un scop asumat.

Dar oamenii s-au prezentat haotic, la fel ca lista lor de revendicări, mult prea multe ca număr pentru a nu cădea în derizoriu, adesea cam șchiop formulate și cu o arie cu mult prea mare de acoperire.

Exact așa este de așteptat să arate un protest spontan, al unor oameni simpli, neorganizați, un protest izvorât dintr-o frustrare acumulată, nu doar ca urmare a unei decizii punctuale, cum s-a întâmplat  în Germania după tăierea subvențiilor.

Dar românii nu au o singură supărare și foarte rar, din păcate, reacționează la o singură supărare, oricât de mare. Pe aceea preferă să o înjure și să se concentreze cumva pe eludarea…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu îl laudă pe Grindeanu și-n Italia

Premierul Marcel Ciolacu s-a lăudat, miercuri, la întâlnirea cu reprezentanții comunității de români din Italia, cu ministrul Transporturilor,…