Soția unui soldat rus, strigăt de disperare la sediul de campanie al lui Vladimir Putin. A lansat un apel pentru întoarcerea din război a partenerului ei



Soţia unui soldat rus trimis pe front a lansat un apel emoţionant pentru întoarcerea acestuia din Ucraina chiar la sediul electoral al preşedintelui Vladimir Putin. Gestul a fost considerat sfidător într-o ţară în care critica deschisă a războiului este interzisă, relatează Reuters.

“Vladimir Vladimirovici Putin a emis un decret conform căruia soţul meu trebuie să fie acolo (în Ucraina). Sunt interesată să ştiu când va emite un decret prin care va spune că soţul meu trebuie să fie acasă”, a declarat Maria Andreeva sub privirile staff-ului de campanie al lui Putin.

Ea a intrat într-un schimb de replici aprins cu o femeie care i-a spus că soldaţii ruşi trimişi în Ucraina apără patria şi că ar trebui să se roage pentru ei.

“Şi ce urmează? Ministerul Apărării şi-a cheltuit banii, acum trebuie să stoarcem tot ce avem de la băieţii noştri, să scoatem şi ultima picătură de viaţă din ei? Pentru ca ei să se întoarcă la noi doar ca…

Citeste continuarea pe www.digifm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema