”Ministrul Boloș, inventatorul și păzitorul taxei pe boală trebuie să plece” – moțiune simplă depusă de USR și Forța Dreptei


USR şi Forţa Dreptei au depus o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, cu titlul ”Ministrul Boloş, inventatorul şi păzitorul taxei pe boală trebuie să plece”, anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu.

Președintele de ședință al Camerei, Alfred Simonis, va verifica dacă moţiunea îndeplinește toate prevederile regulamentare, apoi Biroul Permanent va stabili programul pentru dezbatere şi vot.

”Parlamentarii USR şi Forţa Dreptei au depus moţiune simplă împotriva lui Marcel Boloş, ministrul PNL care, prin minciună şi pentru a acoperi găurile din buget generate de furtul PSD-PNL, ia de la românii suferinzi, de la părinţii cu copii bolnavi şi de la femeile care au sarcini cu probleme nu mai puţin de 500.000 de euro în fiecare zi lucrătoare.

USR a făcut o prioritate din eliminarea taxei pe boală, dar coaliţia condusă de Ciolacu-Ciucă-Iohannis a refuzat sistematic desfiinţarea…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema