Sindicatele profesorilor anunță că Ministerul Educației pregătește o ordonanță de urgență pentru a rezolva problema raportării lunare a activității pentru sporul de doctorat și pentru calcularea indemnizației de hrană și a voucherelor de vacanță la salariul net cuvenit funcției de bază – document

O serie de modificări legislative sunt în pregătire la Ministerul Educației, anunță cele două federații sindicale din Învățământ, potrivit unei informări trimise în teritoriu, obținută de Edupedu.ro. Conform documentului, ar fi deja scris un proiect de ordonanță de urgență care ar modifica ordonanța „trenuleț” astfel încât în școli să fie verificată anual folosirea abilităților căpătate în timpul doctoratului în munca de zi cu zi, nu lunar cum prevede acum legea.

Sindicatele își mai anunță membrii că a fost ședință joi, la Ministerul Educației. La ședința au fost ministra Ligia Deca, secretarii de stat Sorin Ion, Florian Lixandru și Gigel Paraschiv, Ioana Lazăr – secretarul general, Corina Marin – directoarea direcției de învățământ preuniversitar și Mihai Păunică – directorul direcției economice.

„Referitor la modificarea condițiilor de acordare a indemnizației pentru titlul științific de…

Citeste continuarea pe www.edupedu.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema