S-a anunţat data tragerii la sorţi a barajelor de promovare în Liga 3



Conform Hotărârii Comitetului Executiv din 29 mai 2014, promovează din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2024/2025, cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deţine structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul 1 în fiecare judeţ sau în Municipiul Bucureşti. În situaţia în care structura sportivă respectivă nu îndeplineşte condiţiile de participare, jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă să fie declarată câştigătoare.

În conformitate cu împărţirea pe regiuni administrative a ţării şi ţinând cont de necesitatea de a avea şase judeţe în fiecare regiune, cele 42 asociaţii vor…

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

ANUNȚ

Referitor la elaborarea PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de execuție a lucrărilor aferente rețelelor tehnico-edilitare…