Românii, îngrijorați cu privire la schimbările climatice. 6 din 10 români se așteaptă la și mai multe fenomene extreme în anul 202473% dintre români cred că va crește temperatura globală în 2024.39% dintre români cred că guvernele țărilor europene vor lua masuri legate de emisiile de CO2.62% dintre români cred că în 2024 vor fi mai multe fenomene extreme climatice.

Românii sunt îngrijorați cu privire la schimbările climatice. 6 din 10 români se așteaptă ca anul acesta să aibă notabil mai multe fenomene extreme decât anul precedent, iar 3 din 10 se așteaptă la un posibil dezastru natural. Toate acestea reflectă credința că aceste schimbări climatice vor avea consecințe impredictibile sau catastrofale.

„Cred că trebuie să fim foarte îngrijorați, pentru că vedem că, într-adevăr, fenomenele climatice încep să fie extreme, oricare ar fi ele. Fie avem secetă excesivă, fie avem ploi, fie avem furtuni violente și așa mai departe și toate acestea sigur că ne afectează viața de zi cu zi, începând de la agricultură, care este prima și cea mai afectată, până la…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema