Medicul Cîrstoiu neagă vehement că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce s-a trezit cu plângere la DNA


Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, neagă informaţiile conform cărora s-ar retrage din cursa electorală, spunând că a intrat în competiţie pentru a câştiga.

Zvonul referitor la retragerea sa a apărut în presă după ce Alexandru Pânișoară, candidatul susţinut de Partidul Ecologist Român pentru PMB, a depus o plângere penală împotriva medicului la DNA.

”E o candidatură a celor două mari partide, PSD şi PNL, şi este o candidatură solidă, e o candidatură matură, o candidatură prin care eu vreau să fac ordine în Capitală. Şi ca să fac ordine şi în haosul zilei: nu, nu există niciun fel de posibilitate, discuţie, gând, idee sau ce vreţi dumneavoastră. Eu voi candida mai departe, fiind candidatul coaliţiei PSD-PNL”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, marţi seară, la TVR Info.

Întrebat cum îşi explică aceste informaţii din presă despre o posibilă renunţare, Cîrstoiu a răspuns: ”Cred că sunt perceput ca…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema