REPORTAJ Orădeanul Campion La Paraciclism Care Arată Pe TikTok Cum E Viața în Scaun Cu Rotile, în România. „Am Primit A Doua șansă La Viață”



Florin auzise mai demult o glumă despre cineva care a mers la un spital de recuperare din Băile Felix în cârje și a plecat din spital fără ele. „Dar gluma era că cineva i-a furat cârjele, știi?”, îmi spune râzând. „Eu m-am gândit așa: mă duc și eu în scaun rulant, poate vin fără el. Dar eu voiam pe picioarele mele”, spune Florin din scaunul său, la patru ani de la accidentul care l-a pus în el.

 „Doamne, nu mă lăsa să mor”

Era vară, asfaltul frigea în luna lui cuptor. Asta își aduce Florin aminte, căldura asfaltului pe care a stat întins până la venirea elicopterului SMURD. Era pe serpentine, în Șinteu, o localitate din Bihor, pe care începuse coborârea cu motocicleta de cam cinci minute. A durat doar câteva momente până când a ajuns pe asfalt. „Credeam că sunt rupt în două și urmează să mor în următoarele secunde”. A trecut de la inconștiență, la panică, dar tot ceea ce-și mai aduce aminte este că repeta în…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema