Zodia care a tras o carte neagră! Vine o ruptură în cuplu sau la job. O săptămână grea pentru ea. Mihai Voropchievici, previziuni rune



Mihai Voropchievici spune că o zodie va fi rănită din mai multe puncte de vedere. ALți nativi în schimbă o să primească o ofertă tentantă din punct de vedere profesional.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele următoare și aduce vești interesante pentru două zodii. Vin probleme, dar și oportunități pentru unii nativi.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Leul se află în fața unei noi acțiuni. Nativii acestei zodii au șansa să primească o ofertă pe partea profesională.

Mai mult de atât, pot ajunge la un nou loc de muncă. Iar fiecare schimbare din viața lor le va aduce și ceva bani în plus, după cum arată numerologul.

„Leul are o carte neutră, pătratul, 4 – simbolizează începutul unei noi acțiuni, posibil o ofertă profesională, un nou loc de muncă. Această schimbare este cu realizare materială”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici anunță zile grele pentru această zodie

Pentru nativii…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema