Rectorul Universității Lucian Blaga din Sibiu, Sorin Radu, a fost reales pentru al doilea mandat

Sorin Radu, rectorul Universității Lucian Blaga din Sibiu (ULBS), a fost reales, luni, pentru al doilea mandat, în alegerile desfășurate în cadrul instituției de învățământ superior, potrivit datelor anunțate de universitate. Radu, care ocupă acest post din 2020, a fost singurul candidat înregistrat pentru funcția de rector a ULBS.

Potrivit datelor prezentate de biroul electoral, el a obținut 498 de voturi, dintr-un total de 550 de persoane cu drept de vot prezente la urne.

Programul său managerial poate fi consultat aici.

Sorin Radu este profesor universitar din 2013, iar anterior preluării postului de rector a fost timp de 4 ani decan al Facultății de Științe Socio-Umane a ULBS. CV-ul său menționează că din 2020 este și vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor din România.

Citeste continuarea pe www.edupedu.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Profesoara Gabriela Glăvan, despre studenții care nu mai citesc cărți: Un veac de singurătate a fost citit de 5 studenți din 140. Timp de 12 ani, și la școală, și acasă au văzut cam același lucru: că se poate și fără să citești, contează să iei bacul, să intri, să treci, să iei o diplomă. Am obosit și mă macină deznădejdea

Gabriela Glăvan, lector universitar la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest Timișoara, remarcă…