Război în Ucraina. Cel puțin 25 de persoane au fost ucise și alte 20 rănite, după ce o piață de la periferia orașului Donețk, aflat sub ocupație, a fost bombardată.


Potrivit relatărilor de la fața locului, bombele au lovit o zonă aglomerată în care se află o piață și magazine. Oficialii locali instalați de Moscova au transmis că numărul morților a urcat la cel puțin 25. Alte 20 de persoane, inclusiv doi copii, au fost rănite la periferia orașului Donețk.  Denis Pușilin, șeful autorităților instalate de Rusia la Donețk, acuză că armata ucraineană se află în spatele atacului. Kievul nu a comentat până la acest moment evenimentul.

Reamintim că azi a izbucnit un incendiu la un terminal din portului rus Ust-Luga, în urma a două explozii, potrivit oficialilor regionali. Presa locală a relatat că portul folosit pentru expedierea produselor procesate pe piețele internaționale a fost atacat de drone ucrainene, provocând explozia unui rezervor terminal de gaze lichefiate de la Marea Baltică, situat la 165 de kilometri sud-vest de Sankt Petersburg. Incendiul a avut loc la Novatek, al doilea cel mai mare producător…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

“Uau! Ireal de frumos!” VIDEO

Cerul României a căpătat vineri noapte, 11 mai, o culoare deosebită. Foarte multe imagini, realizate în mai multe…