Donald Trump obligat să plătească daune de 83,3 milioane de dolari lui E Jean Carroll, scriitoarea care l-a acuzat pe fostul președinte că i-a distrus reputația de jurnalistă de încredere negând că a violat-o în urmă cu aproape trei decenii


Un juriu federal din New York a avut nevoie de mai puțin de trei ore pentru a ajunge la un verdict, iar suma plătită este mult mai mare decât cele 10 milioane de dolari cerute de Carroll. Juriul i-a acordat 18,3 milioane de dolari în daune compensatorii și 65 de milioane de dolari în daune punitive, relatează The Times.

Fostul președinte a ieșit furtunos din sala de judecată din Manhattan mai devreme vineri, în timp ce un avocat al scriitoarei le spunea juraților să îl pedepsească pentru că a mințit în mod constant despre ea și i-a distrus reputația.

„Procesul-verbal va reflecta faptul că domnul Trump s-a ridicat pur și simplu și a ieșit din sala de judecată”, a declarat judecătorul Lewis Kaplan după plecarea fostului președinte, în timpul unei prezentări a avocatei, Roberta Kaplan, care nu are nicio legătură de familie cu judecătorul.

„Cu toții trebuie să respectăm legea”, a spus doamna Kaplan. „Donald Trump, însă,…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

UMFST – 6 Ani! –

18 aprilie 2018 – 18 aprilie 2024 – 6 ani Viața academică a fost și rămâne mereu un…