Răsturnare de situație în cazul morții Cameliei Tișe! Fosta soție a președintelui CJ Cluj era infectată cu malarie, după o vacanță în Zanzibar



Malaria este o boală infecțioasă transmisă de țânțarul Anopheles, care se manifestă prin friguri puternice și intermitente.

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj Alin Tișe a fost găsită moartă în dimineața zilei de 5 februarie, în apartamentul ei din Cluj-Napoca. Echipajul de ambulanță a confirmat decesul la fața locului.

„La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul”, a transmis IPJ Cluj.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz. Cauza morții va fi stabilită după efectuarea autopsiei și a analizelor de laborator. Specialiștii în medicină legală ne-au…

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema