Putin spune în interviul dat lui Tucker Carlson că o înfrângere a Rusiei e “imposibilă”. El exclude o invazie în Polonia sau Letonia



Preşedintele rus Vladimir Putin i-a spus jurnalistului american conservator Tucker Carlson, într-un lung interviu difuzat joi, că o înfrângere pentru Rusia în Ucraina este “imposibilă”. În acest mesaj de peste două ore la adresa Americii şi Occidentului, preşedintele rus a mai spus că exclude ideea invadării Poloniei sau Letoniei, două ţări în care ţara sa “nu are interese”.

“Au existat îndemnuri pentru a provoca Rusiei o înfrângere strategică pe câmpul de luptă”, a declarat Vladimir Putin. “În opinia mea, acest lucru este imposibil prin definiţie. Nu se va întâmpla niciodată”, a spus liderul de la Kremlin.

Pe de altă parte, Putin a insistat că Rusia nu are niciun interes să invadeze Polonia, Letonia sau alte ţări NATO, calificând un astfel de scenariu ca fiind “absolut exclus”. În schimb, liderul rus a acuzat statele membre NATO că încearcă să înfricoşeze oamenii cu ceea ce el a numit o ameninţare rusă imaginară.

Întrebat…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema