Premierul Dorin Recean mulțumește UE pentru sancțiuni împotriva indivizilor legați de încercările Rusiei de destabilizare a Republicii Moldova



Premierul Dorin Recean a mulţumit joi Uniunii Europene pentru impunerea de sancţiuni unor indivizi şi unui grup de veterani despre care a spus că au legătură cu încercările Rusiei de a destabiliza Republica Moldova printr-un “război hibrid”, informează Reuters, citat de Agerpres.

Consiliul Uniunii Europene a anunţat măsuri punitive vizând “şase persoane şi o entitate responsabile de acţiunile ce vizează destabilizarea, subminarea sau ameninţarea suveranităţii şi independenţei Republicii Moldova”.

“Sancţiunile care au fost adoptate sunt un semnal că avem sprijinul UE fără rezerve în lupta împotriva războiului hibrid al Rusiei şi încercărilor de a submina statul de drept şi securitatea ţării noastre”, a postat premierul Dorin Recean pe reţelele de socializare.

Sancţiunile UE au vizat cinci cetăţeni ai R. Moldova şi un cetăţean rus

Printre cei sancționați se numără Arina Corşicova, administrator al canalelor Accent TV şi…

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Ambițiile nucleare ale Emiratelor Arabe

Emiratele Arabe Unite (EAU) au contactat țările europene, inclusiv Marea Britanie, pentru a-și evalua interesul față de potențialele…