Ginul tonic poate menține vie o relație de iubire. Ce sfaturi de dragoste ne dau cuplurile mai în vârstă din Țara Galilor?



Cupluri de peste 60 de ani își sărbătoresc dragostea în Țara Galilor.Dansul și umorul, cheia căsniciilor fericite.Rețete pentru dragoste: grătarul și un gin tonic perfect.

Un gin tonic bun sau un grătar pe cinste pot fi ingredientele unei căsnicii de o viață! Cupluri din Țara Galilor care își împărtășesc secretele iubirii, începând de la dansuri până la sfaturi inedite, aceștia ne dezvăluie experiențele care trec cu brio testul timpului.

Cum au început aceste povești de dragoste?

Josephine și Aubrey Langley s-au cunoscut într-o sală de dans în 1958 și sunt căsătoriți de 63 de ani. Povestea lor a început cu dans și s-a consolidat în timp, incluzând întâlniri romantice și un interes comun pentru distracție și aventură. De asemenea, Olwen și Arthur Hayward, căsătoriți de peste 75 de ani, și-au început povestea de dragoste cu o plimbare scenică pe coastă. Aceste cupluri împărtășesc o istorie îndelungată de iubire și…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema