PORTRET Ce înseamnă Fii Gay în Republica Moldova. După Ce L-a Respins și A încercat Să-l „vindece”, Familia I-a Acceptat Orientarea Sexuală și Relația în Trei 



Nicu i-a dat cu frică telefonul mamei sale la insistențele acesteia. A cedat, deși știa că după ce se uită în telefon, mama sa va afla că e gay. Îi era teamă. Știa că nu va fi înțeles, acceptat, nici pe departe susținut. De frica consecințelor, a luat o supradoză din pastilele pe care le lua ca tratament pentru menținerea presiunii intracraniene normale, și-a pus un cuțit sub pernă și  a adormit. „Dacă venea cineva să mă bată, mama sau fratele meu, mă sinucideam”, spune băiatul. Dimineața, cu greu s-a putut trezi din cauza supradozei. Era amețit, buimac, îl durea capul. Mama l-a chemat să vorbească. Nu a putut. Și nici dacă ar fi putut, nu ar fi vrut. „Au găsit cuțitul și pastilele și de atunci nu m-au mai lăsat să dorm singur”.

Asta s-a întâmplat în urmă cu șapte ani, când mama lui Nick s-a întors de la muncă din străinătate în satul de pe lângă capitala Republicii Moldova și a aflat de orientarea lui sexuală….

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema