Ai contract cu DIGI RDS RCS pentru internet sau cablu? Poți plăti doar jumătate din aceste facturi. Ce trebuie să faci rapid pentru asta



Alegerea unui abonament potrivit pentru nevoile tale devine din ce în ce mai importantă. DIGI RCS-RDS vine cu o ofertă tentantă pentru utilizatorii care decid să-și porteze numerele, oferind prețuri competitive și beneficii substanțiale. Așadar dacă aveți deja contract la cablu sau internet, vă mai puteți adăuga unul pentru că promoția în curs este foarte bună.

Prin portarea la DIGI RCS-RDS , nu numai că îți păstrezi numărul de telefon, dar te bucuri și de prețuri reduse, net nelimitat și minute internaționale. Practic vei plăti doar jumătate din facturi.

DIGI RCS-RDS face portarea la ei o alegere simplă și avantajoasă. Odată cu portarea a unu, doi, trei sau patru numere, prețul abonamentului Nelimitat scade considerabil.

1 Număr portat: 2.5 euro/lună TVA inclus (în loc de 5 euro/lună TVA inclus) timp de 6 luni2 Numere portate: 2 euro/lună TVA inclus (în loc de 4 euro/lună TVA inclus) timp de 6 luni3 Numere portate: 1.75 euro/lună TVA inclus…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema