Podcastul lui Damian Draghici – LIVE pe 6 iulie la Ateneul Roman

Damian Draghici va invita joi, 6 iulie la Ateneul Roman la un eveniment de exceptie! Maestrul muzicii si al cuvintelor frumoase, artistul Damian Draghici va pune in scena prima editie live a celebrului sau podcast. O editie cu totul speciala in care ii va avea alaturi pe: Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, jurnalistul Oreste Teodorescu, Adrian Cranta, psiholog si medic si Anca Maftei, psihoterapeut, expert in mindfulness si meditatie. Toti cei prezenti se vor putea bucura de muzica clasica, de acordurile Orchestrei Simfonice din Bucuresti, alaturi de dirijorul Andrei Tudor si, desigur, de muzica inegalabilului Damian Draghici.

Prima editie live a podcastului va aduce in atentia publicului spectator, discutii libere din zona dezvoltarii personale si emotionale, dialoguri unice si pline de informatii pretioase de la cei mai renumiti specialisti, totul sub bagheta magica a lui Damian Draghici.

Povestea vietii mele m-a purtat, in oglinda, prin doua calatorii esentiale: una spre meleaguri straine unde m-am dezvoltat si regasit ca muzician, si cealalta prin incursiuni interioare care m-au ajutat sa ma inteleg si sa ma accept ca energie si esenta. Ceea ce am realizat in urma procesului acesta al meu de regasire interioara este faptul ca daruind, ma simt implinit. De aceea iti dau si tie ocazia sa participi la o experienta unica, speciala sufletului meu.” – Damian Draghici.

Povestile de viata, experientele personale, trairile si mai ales sfaturile pentru spectatori vor fi puse in scena intr-un decor unic ce reprezinta „Inima culturii romanesti”, si vor fi acompaniate de o orchestra de 12 muzicieni, alaturi de Andrei Tudor la pian.

Primul invitat al serii este Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati profesori in domeniul neurologiei si psihiatriei. Pe langa o experienta profesionala impresionanta, profesorul Dulcan are si o biografie demna de invidiat. Este autor si coautor a zeci de carti de specialitate, este mai ales cunoscut pentru lucrarile cu continut eseistic si filosofic, este posesorul a patru brevete de inventii de uz medical, a participat la studii clinice internationale ca investigator principal si autor a numeroase conferinte cu continut stiintific. A publicat peste 300 de studii comunicate la congrese si simpozioane nationale si internationale (peste 100 de participari), incluse in volume colective ori aparute in reviste de specialitate si a particiat la sute de emisiuni radio si TV. Este prezent in lucrari lexicografice de prestigiu si de-a lungul carierei a primit zeci de premii si decoratii printre care si Ordinul National „Steaua Romaniei” in gradul de Comandor.

Oreste, jurnalist, autor si prezentator TV s-a dedicat in ultimii ani domeniului cunoasterii, spiritualitatii si calatorii interioare. Pasionat de istoria religiilor, terapii complementare holistice, orientalism, shamanism, Oreste este lector universitar, doctorand si autorul volumelor Autorul volumelor “Codul lui Oreste” si “Demonii puterii in democratie – manipularea, dezinformarea si agresiunea info-energetica”.

Psihologul si medicul Adrian Cranta este un alt invitat special al lui Damian Draghici in cadrul conferintei de la Ateneul Roman. Cunoscut pentru abordarea sa inedita a temelor care fascineaza in continuare omenirea ( sanatate, longevitate si credinta), Adrian Cranta va incerca sa ofere raspunsurile pe care cu totii le cautam.

Anca Maftei este psihoterapeut IFS, psihoterapeut sistemic, psihoterapeut integrativ, psiholog clinician, hipnoterapeut, facilitator de constelatii familiale si sistemice, creator si inventator al metodei de transformare interioara Re-Generation. Desi Anca s-a numarat printre invitatii lui Damian de-a lungul celor 2 ani de podcasturi, inca mai are multe informatii de transmis. Misiunea Ancai este una singura, de a fi ghid in drumul spre regenerare si evolutie.

Cele peste 6 ore de discutii libere vor fi o adevarata calatorie catre sinele autentic. O bucurie pe care Damian Draghici a reusit sa o aduca live, in fata publicului spectator, dupa 2 ani si peste 150 de podcasturi.

Biletele pentru conferinta live din data de 6 iulie de la Ateneul Roman,  pot fi achizitionate online de pe iabilet.ro la preturi ce variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: GOLD: 350 lei, Standard – 250 lei; Loja Ring 1 – 300 lei; Loja Ring 2 – 160 lei.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema