Elevii din învățământul privat încheie anul școlar 2022 – 2023

Cei peste 50.000 de elevi care urmează forme de învățământ privat în România se pregătesc de încheierea anului școlar, în timp ce elevii din învățământul de stat încă așteaptă încheierea grevei profesorilor.

Elevii Școlii Quantum, o instituție de învățământ privată din Nordul Bucureștiului, vor avea parte de o ceremonie de închiere a anului școlar deosebită. Serbarea le va oferi elevilor prilejul a interacționa cu HSH Prințesa Sophia Wolkonsky, fondatoarea start-upului Castillia, care creează noi surse de venit pentru clădirile culturale și istorice, cu scopul de a le revitaliza și potența valoarea în cadrul comunităților locale și internaționale.

Ceremonia de încheiere a anului școlar va avea loc joi 8 iunie, ora 18:00, la sediul Școlii Quantum din Str. Drumul Potcoavei, 21A, Voluntari, Ilfov, și va fi urmată de spectacolul George și Corabia Timpului.

Școala Quantum este o instituție educațională inovatoare care pregătește copiii pentru viitor prin principiile de Modern Education. Aici, copiii învață să învețe, să înțeleagă lumea, să-și pună întrebări și să găsească răspunsuri. Aici ei primesc suport pentru a se cunoaște pe sine, pentru a-și înțelege calitățile, pentru a le antrena și pentru a le găsi rost și valoare. Astfel, ei vor fi pregătiți pentru orice dinamică și context social viitor.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Teza mea de doctorat în 180 secunde

Direcția Europa Centrală şi Orientală a Agenției Universitare a Francofoniei şi Institutul Francez din România organizează cea de-a…