Până și comisarul rus pentru drepturile omului vorbește despre torturarea suspecților atacului de la Moscova: Este absolut inacceptabil



Opt suspecţi au fost plasaţi în arest de la momentul atacului terorist de la Moscova, cel mai sângeros din ultimele două decenii, soldat cu peste 130 de morți. Unii dintre cei care au apărut în faţa instanţei prezentau semne de violențe, iar imagini publicate pe rețelele sociale arătau cum sunt supuși unor acte de tortură, fapt ce a atras inclusiv reacția comisarului rus pentru drepturile omului.

Rusia a plasat, marţi, în arest preventiv un bărbat născut în Kârgâzstan suspectat de implicare în atacul de vineri de la o sală de concerte din Moscova şi a trimis anchetatori în Tadjikistan pentru a interoga familiile a patru bărbaţi acuzaţi de comiterea atacului.

Opt suspecţi au fost plasaţi în arest preventiv de la momentul în care bărbaţi înarmaţi ucis peste 130 de oameni la concertul de la Crocus City Hall din Moscova, în cel mai sângeros atac din Rusia din ultimele două decenii.

Statul Islamic a revendicat responsabilitatea şi a…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema