Deținuții se trezeau cu gura plină de sânge pentru că își mâncau limba de foame – Poetul Demostene Andronescu la lansarea revistei Familia Ortodoxă despre Valeriu Gafencu și Sfinții Închisorilor dar și despre Sfinții Japoniei – VIDEO/FOTO


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Ultimul mare poet al temnițelor bolșevice, Dl. Demostene Andronescu, în vârstă de 96 de ani, cu 14 ani de închisoare grea, a oferit o mărturie impresionantă și totodată o veritabilă lecție de istorie reală a României la lansarea ediției din februarie a revistei „Familia Ortodoxă”, închinată lui Valeriu Gafencu dar și altor sfinți, inclusiv din Țara Soarelui Răsare.

Jurnalista și scriitoarea Tatiana Petrache a anunțat că de acum echipa revistei se va întâlni lunar cu cititorii din familia ortodoxă extinsă la minunata gazdă, Librăria Sophia de la poalele Patriarhiei, pentru a dezbate temele lunii.

Seara de istorie, cultură ortodoxă, poezie și artă a fost deschisă prin cântul unor…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema