Noi detalii despre starea de sănătate a lui Băsescu. Fostul președinte vorbește cu dificultate și are mai multe probleme


Fostul președinte Traian Băsescu a fost internat în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală. Ar fi ajuns la medic din cauza gripei, însă afecțiunile sale mai vechi i-au determinat pe medici să-l țină o vreme sub supraveghere.

Surse apropiate de fostul șef de stat au declarat, pentru Știrile PRO TV, că, duminică, Traian Băsescu s-a simțit mai bine.

Sursele mai spun că acesta acuză o stare de oboseală și vorbește cu dificultate. Medicii l-ar fi diagnosticat cu gripă, însă, după ce l-au supus unor investigații, au decis să-l interneze.

Tot potrivit apropiaților, Traian Băsescu ar avea și ateroscleroză, o boală cronică ce presupune întărirea şi îngustarea arterelor ca urmare a depunerilor de grăsimi. În plus, ar avea și hipertensiune.

În 2014, când încă era șef al statului, a fost diagnosticat și cu emfizem pulmonar care are ca efect scăderea calităţii vieţii pentru că pacientul oboseşte foarte…

Citeste continuarea pe stirileprotv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema