“Nu există nicio dovadă a existenței extratereștrilor, ci doar un grup care alimentează conspirații fără fundament” – Fostul director de la Pentagon al biroului care investighează așa-numitele OZN-uri, rupe tăcerea: ”O ESCROCHERIE!”


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

La o lună după ce a demisionat, un fost director de la Pentagon, Sean Kirkpatrick, susține că un număr de adepți ai teoriilor conspirației exercită o influență notabilă în interiorul Guvernului american și promovează mituri despre OZN-uri, fiind o escrocherie de tipul „cornet de înghețată care se linge singur”.  

Cotidianul britnic The Guardian dezvăluie că fostul director al Biroului care se ocupă cu investigarea așa-numitelor „fenomene anormale neidentificate” (AARO), din cadrul Departamentului Apărării din SUA, își acuză foști colegi într-un podcast difuzat săptămâna aceasta.

Potrivit lui Kirkpatrick, aceștia cheltuiesc milioane de dolari din bani publici pentru a face anchete…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema