Ministerul Energiei anunță lansarea apelului de proiecte din Fondul pentru modernizare în cadrul Programului-cheie nr. 1


Ministerul Energiei anunță lansarea apelului de proiecte din cadrul Fondul pentru modernizare în cadrul Programului-cheie nr. 1 – Surse regenerabile de energie și stocarea energiei- Sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum.

Apelul de proiecte este apel competitiv procedură de ofertare concurenţială, bazat pe 2 criterii de selecție. Proiectele urmează a fi depuse în platforma electronică dedicată FM, MySMIS2021 ce poate fi accesată la adresa https://mysmis2021.gov.ro/, între:

– 25…

Citeste continuarea pe curierulnational.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Acțiunile producătorilor chinezi de vehicule electrice scad rapid, luni dimineața, după ce au anunțat reduceri de prețuri în weekend, ca reacție la ieftinirile anunțate de Tesla. Noul episod din “războiul prețurilor” vine într-un moment în care compania americană ar putea anunța cele mai slabe rezultate din ultimii șapte ani.

Acțiunile producătorilor chinezi de vehicule electrice (Li Auto, Great Wall Motor, Leapmotor) scad luni dimineața cu între 3%…