Agri Trade Summit 2024, o nouă ediție de succes, care definește viitorul Agribusiness-ului European. Peste 1000 de participanți, din 18 țări.


Desfășurat în Hala Laminor, București, pe data de 22 februarie 2024, summitul a reunit 1024 de plătitori de bilete și peste 100 de invitați, din 18 țări, depășind recordul ediției anterioare, demonstrând un interes în creștere pentru piața agricolă din România și pentru oportunitățile de afaceri pe care le oferă.

Sub îndrumarea expertului în comerțul cu cereale, Cezar Gheorghe, și al echipelor co-organizatoare ale AGRIColumn și Godmother, evenimentul a adus la lumină inovații și tendințe în agribusiness, evidențiind rolul crucial al României ca Hub Geostrategic în sectorul agricol european.

„A doua ediție a Agri Trade Summit nu doar că a repetat succesul inițial, dar a amplificat și impactul evenimentului pe scena internațională. Am reușit să aducem împreună un număr și mai mare de fermieri, companii și experți, facilitând dialogul constructiv și punând bazele unor colaborări profitabile”, a declarat Cezar Gheorghe,…

Citeste continuarea pe www.9am.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema