Merită să încerci sistemul Martingale la ruletă?

Merită să încerci sistemul Martingale la ruletă?

Sistemul Martingale este unul dintre cele mai folosite de către cei pasionați de jocuri de noroc. Poate fi aplicat la ruletă, dar și la blackjack și pariuri sportive.

Ce este sistemul Martingale? Este un sistem matematic pe baza căruia dublezi miza după fiecare pariu pierdut. Este recomandat să fie folosit la selecțiile cu cota 2.00, în așa fel încât să fie cât mai echilibrat. După un pariu câștigător, se reia cu miza inițială și se continuă până se câștigă din nou.

La ruletă, sistemul Martingale este recomandat de folosit pe selecțiile care au cota 2.00, deci o probabilitate de reușită de 48.65%. La fiecare spin, jucătorul are aproape o șansă din două de câștig. Avantajul casei este dat doar de prezența pe masa de ruletă europeană și cea franceză a unui 0 de culoare verde.

Astfel, poți să încerci sistemul Martingale pe selecțiile pe culoare (roșu sau negru), par/impar sau 1-18/19-36. Acestea sunt cele trei opțiuni recomandate cu cota 2.00 fiecare.

Cum funcționează sistemul Martingale? Este, probabil, cel mai simplu de înțeles sistem dintre cele folosite la jocuri de noroc. Să spunem că începi cu 1 unitate și mizezi pe roșu. Dacă bila se oprește pe negru și ai pierdut, atunci vei miza 2 unități pe următorul pariu. Iar dacă ai pierdut din nou, miza următoare va fi de 4 unități. Continui astfel până vei câștiga. Când vei avea un pariu câștigător și vei trage linie, vei vedea că vei fi pe plus cu o unitate, adică fix miza inițială.

Sistemul Martingale are și avantaje, dar și minusuri

Avantajul principal al sistemului Martingale este acela că la un moment dat tot va trebui să câștigi. Bila nu se poate opri la infinit doar pe o culoare. Totuși, există și riscuri mari în raport cu eventualele câștiguri. Tocmai din acest motiv, este indicat să joci la mesele de ruletă live, unde mizele minime sunt mici și poți diminua astfel din riscurile financiare existente.

Cum câștigul nu este unul foarte mare în raport cu riscurile existente, indicat este să aștepți seriile în care bila se oprește de câteva ori la rând pe o culoare, fără să mizezi, și apoi să începi să pariezi pe cealaltă culoare. Spre exemplu, în mediul online ai posibilitatea să stai la masă fără să mizezi, doar să vezi acțiunea. Ba chiar vezi și un istoric detaliat al ultimelor numere extrase la o masă de ruleta live. Dacă vezi că bila s-a oprit de 4-5 ori la rând pe culoarea roșie, poți să începi să mizezi pe negru și să aplici sistemul Martingale. Începi din nou cu o miză mică, în așa fel încât să îți asiguri cât mai multe pariuri.

Foarte important: dacă dorești să aplici sistemul Martingale la ruletă, asigură-te că ai un fond financiar suficient de mare încât să îți acopere câteva pariuri. Fă-ți de la început calculele și vezi câte pariuri poți acoperi, în așa fel încât să nu te trezești în situația în care nu mai poți dubla pariul pentru că nu mai ai bani în cont.

Un alt lucru important este să verifici miza maximă permisă la masa respectivă. În cazul în care îți dorești să joci pe sume mai mari, asigură-te că masa respectivă se încadrează în limitele pe care le dorești tu. Altfel, există riscul să nu mai poți dubla miza deoarece depășești suma maximă permisă pentru un pariu la masa respectivă. Orice sistem ai alege, nu uita să te distrezi responsabil.Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema
Cele mai populare jocuri cu roți

Cele mai populare jocuri cu roți

Invenția roții ne-a influențat enorm viețile și ne-a forțat să evoluăm din punct de vedere mecanic. Invenția roții…
Mituri despre jocurile de cazino

Mituri despre jocurile de cazino

Cu siguranţă că există o mulţime de mituri care sunt asociate cu un cazino. Oare organizatorii pompează oxigen…