„Lift”: Un fel de „Ocean’s 11” prost scris, în care personajele – hoți profesioniști, cică – reușesc să fure doar din timpul nostru



Cineva, undeva pe traseul producției filmului „Lift” („Jaf în zbor”), l-a furat probabil pe scenarist, l-a închis într-un portbagaj și l-a înlocuit cu o clonă AI care scrie prostii. Iată o explicație – și chiar o idee de film – mult mai bună decât produsul final al acestei pelicule aflate în prezent pe locul 2 în topul vizionărilor Netflix din România. Regizorul, scenaristul și producătorii au încercat rețeta testată deja cu succes în cazul unor producții de referință din categoria „heist movie”, precum „Thomas Crowne Affair” sau seria „Ocean’s 11”, doar că au greșit ingredientele, gramajul și condimentele. La final a ieșit o supă de spital strident colorată.

Și e păcat. Mai ales că filmul chiar începe bine, fix pe calea bătătorită cu succes de producțiile susamintite. Ca fapt divers, regizorul F. Gary Gray a realizat, cu 20 de ani în urmă, un film de gen muult mai reușit – „The Italian Job”.

Apoi, în rolul…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema