Google a dezvăluit o noua funcție pentru Maps. Cu ce te surprinde Immersive View?Google lansează funcția „Immersive View” pentru Maps, cu navigare în 3D.Dezvăluie imagini captate cu camere montate pe platforme și dispozitive aeriane cu 4 lentile.Utilizatorii pot explora destinațiile în detaliu, chiar și informații despre trafic în timp real.

Google dezvăluie o nouă funcție revoluționară pentru Google Maps, numită „Immersive View”, care aduce o experiență de navigare complet nouă utilizatorilor. Într-un depozit din Mountain View, California, Google a dezvăluit camerele și tehnologiile inovatoare folosite pentru captarea imaginilor pentru această funcție, relatează CNET.

Printre acestea se numără camere atașate la platforme grele și un dispozitiv aerian cu patru lentile pentru captarea imaginilor 3D din avioane.

Immersive View permite utilizatorilor să exploreze destinațiile în 3D, incluzând clădiri, mașini și chiar vremea în timp real. Această nouă funcție îmbunătățește experiența de navigare, oferind…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema