Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars! O Războinică, iubita lui secretă. Este scandal monstru la PRO TV (EXCLUSIV)



Așa cum News18.ro a scris încă de acum două săptămâni, în cele din urmă Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars. La acel moment, informația era doar o speculație bazată pe imaginile difuzate de PRO TV, acum a devenit realitate.

O lovitură la care puțini se așteptau, ținând cont că artistul este un mare generator de audiență. Colegii de echipă s-au tot plâns la echipa de producție și chiar au amenințat că nu mai intră la filmări. Cam acesta a fost motivul principal și real al descalificării lui Jador, dar povestea este mult mai amplă.

Așa cum ne-am obișnuit, coșmarul celor de la PRO TV, contul anonim de Instagram Viperele Vesele, a aflat toate informațiile despre cel mai mare scandal din istoria Survivor. Pe scurt, Jador a fugit din concurs, fiind supărat că producătorii nu și-au respectat cuvântul dat lui. Mai exact, aceștia i-au promis că o vor introduce în show și pe Războinica Oana Ciocan, ea fiind iubita Faimosului încă de…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Tinerii sunt ținta fake news

Mirela Mărcuț: Tinerii ce stau mult pe social media sunt prăzi ușoare ale fake news-urilor.Mirela Mărcuț: Este nevoie…