În loc de Survivor România, a semnat cu Antena 1 și va fi concurent la reality show-ul Mireasa! Maria Lungu va face un super circ la PRO TV



Contul anonim de Instagram Viperele Vesele mai vine cu o informație care cutremură atât PRO TV, cât și Antena 1. Una dintre producătoarele Acun Medya, compania care se ocupă cu Survivor All Stars în prezent, s-ar afla în spatele a două pseudo-vedete. Este vorba despre Maria Lungu și Cristian Marinescu.

Ambii au semnat pentru reality show-uri. Maria se află chiar acum la Survivor și deja face circ pentru că aceste este rolul ei în concurs, iar fostul partener va intra în competiția Mireasa, prezentată de Antena 1. Doar că asupra fostului iubit al Războinicei planează mai multe acuzații destul de grave.

De precizat că cei doi au fost parteneri în cadrul emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei, de pe Kanal D, pe care Marinescu a și câștigat-o.

Redăm integral informațiile publicate recent de Viperele Vesele

@viperele__vesele

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm fostul concurent al emisiunii…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema