George Simion Susține Că Nu Va Fi Candidatul AUR La Alegerile Prezidențiale. Ce Spune Despre GeoanăSimon a fost întrebat dacă îşi doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în septembrie.

„Eu nu-mi doresc, eu mai degrabă o funcţie executivă vizez. Vreau ca cele două obiective politice pe care le am, o dată: să-i blochez, să-i încurc, să-i opresc, să nu aibă ei un deceniu de stabilitate. După aceea, să creăm normalitate. Nu ştiu cum se va termina anul. Am 37 de ani, am viitorul în faţă. Vreau să văd ce candidat putem avea care să câştige în faţa candidatului comun PSD-PNL”, a răspuns George Simion, citat de news.ro.

Preşedintele AUR a adăugat că Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, nu l-a căutat pentru a negocia o candidatură la alegerile prezidenţiale, dar îl aşteaptă la discuţii. 

„N-a venit să ne caute. Aşteptăm să vedem. Înţelegem că are o carieră în structurile euroatlantice, că nu este activ din punct de vedere politic. Sunt ironic. El este în campanie de un an şi…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema