Pompierul milionar la Loto reduce din cheltuieli, după ce a investit în turism. ”Dacă nu ești cumpătat în viață, ești fiul ploii”



În 2009, gălățeanul Iulian Constandachi a devenit milionar în euro după ce a pus mâna pe marele pot de la Loto. Lucra ca pompier când a dat norocul peste el și a câștigat 11 milioane de euro. A demisionat și s-a lansat în afaceri în domeniul turismului, și-a deschis două pensiuni în stațiunea 2 Mai, apoi a mai construit cinci căsuțe de tip duplex, și-a cumpărat o vilă și trei mașini. Din premiul de la Loto, Constandachi și-a ajutat și nepoții, iar acum se bucură în discreție de banii care i-au rămas. Nu face cheltuieli extravagante, ci este cumpătat. Are propria filosofie în privința celor care vor întotdeauna mai mult decât au primit de la viață și spune că o dată ”li se poate rupe creanga de sub picioare”.

În vara anului 2009, viața lui Iulian Constandachi s-a schimbat radical peste noapte după ce a câștigat marele premiu de la Loto 6 din 49, în valoare de 11 milioane de euro. Spre deosebire de câștigătorii din alți…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema