Fotbal. Thomas Tuchel va părăsi funcția de antrenor al lui Bayern Munchen, la finalul sezonului. În campionat, echipa se află la opt puncte în spatele liderului, iar în Champions League, a pierdut primul meci din optimi.


Bayern Munchen a anunțat, într-un comunicat de presă, despărțirea de antrenorul german la finalul sezonului, cu un an mai devreme decât prevedea contractul semnat în urmă cu aproape un an. Directorul general al clubului, Jan-Christian Dreesen, a declarat că echipa urmărește o nouă direcție fotbalistică, cu un nou antrenor principal, în sezonul următor.

Tuchel a semnat cu Bayern în martie 2023, unde l-a înlocuit pe Julian Nagelsmann, demis în urma unei crize de rezultate. În trecut, Tuchel a mai antrenat PSG sau Chelsea. În Bundesliga, Bayern a înregistrat două înfrângeri consecutive și a rămas la opt puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen. În Champions League, a fost învinsă de Lazio (0-1) în primul meci din optimile competiției.

În ultima lună, Xavi, antrenorul Barcelonei, și Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, au anunțat că se vor despărți de echipele lor la finalul sezonului. Tot recent, Jose Mourinho a fost demis de AS…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema