COS lansează campania Toamnă-Iarnă 2023 fotografiată de Daniel Jackson

Campania COS pentru sezonul toamna-iarna 2023 a COS aduce un omagiu inceputurilor de design ale brandului, introducand o abordare noua a stilului atemporal, condusa de o dedicare fara compromisuri pentru mestesug, detalii fine si croitorie moderna.

Celebrand creativitatea, talentul si diversitatea individuala, colectia prinde viata prin fotografiile ce ii infatiseaza pe cantareata si producatoarea Kelela, muzicianul, cantaretul, compozitorul si actorul Curtis Harding, precum si de actorii Will Poulter si Havana Rose Liu, alaturi de modelele América González, Vika Evseeva, Dara Gueye, Taemin Park si Selena Forrest.

Fotografiata de Daniel Jackson intr-un studio intim, campania pune in evidenta energia specifica a fiecarei persoane, in timp ce exprima starea de spirit a sezonului. Imaginile captivante evidentiaza mestesugul complex si calitatea pentru care COS este renumit si portretizeaza atemporalitatea, puterea si increderea.

Colectia de campanie a sezonului da putere purtatorului. Umerii evidentiati creeaza un statement vizual, in timp ce paltoanele versatile, cu lungime maxi, din lana RWS sunt propuse a fi purtate oversized. Stratificarea creativa pune in valoare formele si proportiile prezentand croieli inovatoare si elevate. Pantalonii evazati si pantalonii barbatesti adunati ofera o abordare mai relaxata a costumului. Reinventand si mai mult croiala clasica, metodele de deconstructie si reconstructie formeaza siluete neasteptate. Pantalonii cu talie joasa si talie intoarsa sunt asortati cu jachete crop, cu margini brute, in timp ce dungile in mod traditional formale se drapeaza asimetric, creand proportii moderne.

Culorile sunt combinate armonios si subliniaza faptul ca natura continua sa inspire si paleta acestui sezon; neutre linistitoare in culoarea naturala a ovazului completeaza tonurile de camel si maro, alaturi de modele florale special realizate. Explorand contrastele, finisajele netede se intalnesc cu cele texturate, in timp ce broderiile complexe si tehnicile de matlasare pun in valoare accesorii din piele unice.

Campania COS toamna-iarna poate fi vazuta accesand urmatorul link.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema