CEO-ul unei companii producătoare de acumulatori auto: ”Dacă mașinile cu motor cu combustie vor fi interzise din 2035, vom avea o recesiune majoră pentru tot restul vieții noastre!”



Lars Carlstrom, CEO al companiei producătoare de acumulatori Italvolt, atrage atenția că decizia Uniunii Europene de a interzice producția de mașini care folosesc motorină și benzină, reprezintă o amenințare economică semnificativă pentru Europa.

”Nu toată lumea va avea timp să se adapteze!”

În ciuda faptului că Italvolt deține un rol important pe piața de acumulatori pentru vehiculele electrice, managerul este de părere că o astfel de interdicție ar putea conduce la o „recesiune pentru restul vieții noastre”.

„În ceea ce privește data de interzicere a mașinilor cu motor cu combustie în Europa din 2035, sunt îngrijorat de industria auto europeană, nu cred că toată lumea va avea timp să se adapteze.

Dacă pierdem milioane de locuri de muncă, vom avea o recesiune pentru tot restul vieții noastre. Cred că trebuie să avem o tranziție mai lină, poate din 2040 în 2045?”, a declarat Lars Carlstrom pentru site-ul de automobile Recharge.

În…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema