Brașov, capitala turismului românesc. Investiția liberală care duce județul în top: Aeroportul Brașov-Ghimbav


40.000 de pasageri sunt așteptați lunar pe aeroportul Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Investiția liberalilor transformă Brașovul în capitala turismului românesc.

Situat în Ghimbav, în apropiere de Brașov, România, lângă viitoarea autostradă A3, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este primul aeroport construit în România în ultimii 50 de ani și al 17-lea aeroport comercial din țară. De asemenea este și primul aeroport care folosește un turn virtual.

Despre această investiție majoră a vorbit președintele Consiliului Județean Brașov într-o intervenție TV. Liberalul Șerban Todorică-Constantin a subliniat că Brașovul a ajuns pe locul al treilea, în topul aeroporturilor bine gândite, cu o arhitectură unică și tot efortul este unul colectiv:

„Aeroportul nostru, al tuturor braşovenilor, este o singură entitate, însă oamenii care susţin acest demers sunt mulţi: Sunt controlorii de trafic aerian, este personalul de…

Citeste continuarea pe psnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cum să-ți stimulezi metabolismul?

Metabolismul bazal reprezintă cheltuielile energetice ale funcțiilor corporale de bază – de la pomparea materialelor între celule la…