Bombardament de noapte la granița României: Ro-Alert pentru locuitorii din Tulcea


Vineri noapte localnicii din judeţul Tulcea au fost avertizaţi prin mesaj Ro-Alert că peste graniţă ruşii bombardează din nou. A fost vizată zona Reni-Izmail din Ucraina. Premierul Marcel Ciolacu face, sâmbătă, o vizită în judeţul Tulcea.

Oamenii din zonele de frontieră spun că s-au auzit mai multe explozii puternice, de le-au tremurat geamurile de la case şi au făcut noapte albă de frică.

Localnicii au scris pe Internet că au fost treziţi din somn de bubuituri puternice, care s-au auzit până la Tulcea şi li se zguduiau casele ca la cutremur.

Ucraina a confirmat faptul că din largul Mării Negre, de la circa 40 km de țărm, au fost lansate mai multe drone în direcția orașelor Chilia Nouă, Izmail și Reni.

Sistemul de apărare ucrainean a reușit să intercepteze și să distrugă o dronă în largul Mării Negre, dar altele au lovit ținte la Izmail și Reni, potrivit informațiilor furnizate de canalul Odesa Info şi preluate de InfoTulcea.

Exploziile…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Acum este la modă să faci foamea

Mihaela Bilic consideră că postul intermitent are avantaje, dar şi dezavantaje. Într-o postare pe Facebook, cunoscutul nutriționist explică…