Aventura Cristinei Șișcanu, pe vremea când era reporter la Antena 1. Totul a fost filmat cu camera ascunsă. “Cu un coleg mai fricos…”

Cristina Șișcanu (39 de ani) povestise, în urmă cu câțiva ani, o situație pe care a trăit-o în perioada în care era reporter la Antena1. Atunci, soția lui Mădălin Ionescu (53 de ani) a mers să facă un reportaj special. Deși totul a fost în regulă la început, ea și colegul ei au realizat că are loc o situație bizară, motiv pentru care au decis să plece imediat. Vezi mai jos despre ce este vorba!

Criștina Șișcanu a povestit, în 2021, o situație pe care a întâmpinat-o atunci când lucra ca reporter la Antena 1. În anul 2009, soția lui Mădălin Ionescu, alături de un coleg de breaslă, trebuiau să facă un reportaj despre preferințele culinare ale Madonnei. Atunci, artista ajungea în România.

Zis și făcut. Cristina Șișcanu și un coleg au mers să facă reportajul. Deși la început totul părea în regulă, cei doi au părăsit încăperea rapid. Pentru a face reportajul, Cristina…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema